Friday, February 24, 2012

Upis grupe u toku !



PREDNOSTI INDIVIDUALNOG TRENIRANJA

Svaka žena ili muškarac su specifične jedinke i kao takvi zahtevaju individualni pristup načinu treniranja i fizičke pripreme. Izrada programa kao i izvodjenje trenažnog procesa sportista i rekreativaca upravo zbog toga zahtevaju individualni pristup pojedincu u cilju postizanja najkvalitetnijeg i najefikasnijeg vida treniranja.
Individualnim treningom se postiže maksimalna posvećenost i angažovanos trenera oko pojedinca, koju je teško postići u grupi sa velikim brojem vežbača (kao što je slučaj u većini akademija i klubova). Samim tim ovakav vid treninga dovodi do postizanja najboljih rezultata za što kraće vreme. 


CILJEVI GRUPE "MMA EKSKLUZIV"

Grupa No.1 – formirana je prvenstveno u cilju bržeg napretka pojedinaca koji imaju veće ambicije u tehničko-taktičko-kondicionom aspektu napredovanja u takmičarskom bjj(grappling) sportu.
Grupa No.2 – namenjena je ljudima koji nemaju takmičarske ambicije i žele da nauče grappling. Poseban program obuhvata bazične tehnike i postepeno uvođenje polaznika u svet bjj treniranja.
Grupa No.3 – cilj ove grupe je regulisanje telesne težine (smanjenje ili povećanje) i korekcija telesne konstitucije primenom specifičnog načina kondicionog treniranja i principa ishrane u bjj (najkompletniji vid pripreme u borilačkim sportovima). Nivo i način treniranja su posebno prilagođeni ljudima sa viškom kilograma.



"MMA EKSKLUZIV"

- Glavni instruktor: Aleksandar Milićević (na osnovu postignutih rezultata – zaslužni sportista Srbije 2009/10/11/12)
- Lokacija sale : Brace jerkovic 157a (Sportski Centar "Secutor"), Novi Beograd
- Raspored treninga : utorak,cetvrtak, subota
- Cena: 50eura mesecno 
- Maksimalan broj polaznika u grupi je 8 članova
- Prijave i informacije: E-mail mmaekskluziv@gmail.com ili broj telefona 064/ 115-33-25
- Obezbedite na vreme svoje mesto u grupi ! Upis je u toku!

No comments:

Post a Comment